Dag 12, 13

Igår kom vi till Nice från Marseille. Vi stannade till i Cannes på vägen. Där gjorde vi av med lika mycket pengar på 4 h som vi brukar göra på en hel dag… det var väääldigt höga priser där, mycket märkesbutiker och fina restauranger. Vi började med varsin sallad som kostade 21 euro, för en sallad!!!! Sedan lite dricka utöver det också. Dick låg den restaurangen precis vid stranden och hade sitt egna begränsade område med solstolar och parasoll, det var sammanhängande restauranger med sina egna domsänglar utöver hela stranden. Så därför var vi ju också tvungna att köpa solsängar så vi kunde bada vid havet. Det visade sig inte vara så låga priser på det heller. (50 euro, för 2 solsängar). Så nu i Nice har vi snålat lite med maten, och det visade sig ligga ett McDonalds granne med hotellet vilket inte kunde bli bättre och vi har gångavstånd till det mesta vilket också är bra!

Idag har vi legat på stranden här i Nice, superfint vatten och stenstrand. Så den lyxen vi hade igår med solsängar i Cannes hade vi inte idag. Men vi slapp all sand iaf, alltid något!

Imorgon åker vi till Genua med ett stopp i Monaco.

Ps. Det är oliver på nästan all mat här

Ett svar på “Dag 12, 13”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.