Dag 41, 42 & 43

Dag 41

Första heldagen i Hervey Bay. Vi tog en lååång sovmorgon och lagade frukost. Efter det gick vi mot en pir, ca 3,5 km dit, skulle även gå på En marknad men de hade började plocks ihop så då gick vi ner på stranden och hängde ist.

Dag 42

Började med utcheckning och en lång frukost innan vi begav oss ut mot stranden. Vi hängde där ett tag innan vi gick vidare mot centrum och Kmart. Kmart är som en mindre variant av Ullared. Där blev det endel shopping för billig peng. Vidare hem mot hostlet för att duscha och laga mat. För att sedan vara redo att åka nattbuss mot Airlie Beach.

43

Idag kom vi fram till Airlie Beach strax innan kl. 10. Vi fick dock ej checka in när vi kom så vi låste in våra väskor och bytte om och drog oss net mot stranden. Underbart, och fantastiskt fint! Eftermiddagen spenderades med lite shopping, kortspel och pizza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.