Dag 69

Idag vaknade vi upp på vårat hostel utan våningssängar. Andra gånger vi sover i ”normala” sängar under hela resan! Vi åt lite frukost i bussen påväg till upphämtningsplatsen, där de andra 14 skulle hoppa på. Vi åkte efter det till en liten stad för toapaus och kaffeköp.

Efter det åkte vi och checkade in på vårat hostel. Emilia och jag fick en egen liten stuga. Skönt! Sedan var det dags för vår surflektion. Senast vi surfade var i Byron Bay. Men denna gång gick det såååå mycket bättre!! Superkul, att man nu börjar få in rätt tekning och tajma rätt vågor. Så jag gissar på att vi kommer ha träningsvärk imorgon! Och inte nog med 2 h surfning så gick vi på en promenad som innehöll 261 trappsteg. Vi kollade alltså på ett 55 meters högt vattenfall! Vackert, även om det regnade!

Sedan har vi bara handlat och ätit kvällsmat. Imorgon bär det av från Raglan till Taupo, där vi ska ha rafting i en självlysande grotta. Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.