Dag 77

Idag vakande vi upp till ett soligt och varmt Christchurch. Vi Satt ute på terassen och åt frukost och njöt! Underbart! Vi åkte sedan från ett hostel till ett annat. Vi åkte med Uber, det är ungefär som taxi fast mycket bättre. Åkte sedan vidare in mot stan och skulle turista lite.

Staden är mycket större och finare än vad vi trodde, dock är den under uppbyggnad igen…det var jordbävning här 2010 som tog hårt på staden. Vi har sett många fina minnesplatsen för de människor som omkom. Så sorgligt!

Vi åkte sedan mot stranden och åt en grymt god burgare.

Gick en svänga ut med havet och njöt av den sista hela dagen på våran semester. Vi har även vart på joggingtur och vart på ett utegym, go känsla efter man tränat. Imorgon lyfter flyget 18.25 och efter 26h flygning så kommer vi landa. Vi är redo för julen när vi kommer hem, träffa er alla hemma!

/ Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.