Dag 78 och 79

Nu har vi varit hemma i ca 10 dagar. Det har varit fullt upp hemma med att packa upp allt och träffa familj och kompisar. Samt ladda över alla bilder till datorn så det ska förhoppningsvis bli ett album med framkallade bilder någon dag.

Men dag 77, den dagen vi började vår hemresa, gick vi upp ca 9 för att packa ihop väskan och för att kunna checka ut vid 10. Vi gick och fixade frukost och satt i lobbyn och face timade med mamma och pappa ett tag. Sedan begav vi oss ut på en jogging och träningsrunda igen, det kändes i kroppen från gårdagen.  Men det var skönt att röra på sig. Speciellt när man började tänka på hur lång tid man skulle spendera i olika flygplan. Efter träningen duchade vi och gjorde oss redo för att ta oss mot flygplatsen. Vi lämnade hostlet ca 15.45. När vi kom till flygplatsen ca 16 kunde vi checka in väskorna, vilket vi gjorde och tog os sedan mot vår gate och spelade schack. Det var en stor spelplan och pjäserna var upp till vår midja ungefär. Så även här fortsatte vi att gå runt och röra på oss. Vi klev på ett ganska fullsatt plan. Planet gjorde en mellanlandning i Sydney innan vi flög vidare mot Dubai där det blev ett planbyte. Efter 19 h i ett plan är vi nu inne på dag 78.

Dag 78
Vi lyfte från Dubai och landade i Cph efter ca 7 h. Det är den bästa och lyxigaste flygningen vi någonsin ha gjort. Planet var absolut inte fullsatt. Vi har aldrig rest med ett plan med så få passagerare. Man fick nästan känslan att det kunde vara ett privat plan. Flygvärdarna kom med drick i jämna mellanrum, även snacks gick de och bjöd på. Härligt och gott!! Vi kunde även sprida ut oss så vi fick egna rader att sitta eller ligga på. Väl ”hemma” i Köpenhamn fick vi vänta ett tag på min väska. Jag med min vanlig otur, trodde för en stund att den hade blivit borttappad och skulle inte bli förvånad för det heller för den delen. Men den rullade upp tillslut på bandet. Vi tog tåget till Lund för att göra ett stopp och en låtönskning på musikhjälpen, där köpte vi oss även en av de godaste halloumiburgaren vi har ätit. Sedan tog vi tåget vidare mot Växjö, men det blev 1 h försening, pga. obehörigt folk på spåret vilket gjorde att det tåget vi åkte var så försenat så det skulle vända tilbaka igen mot Köpenhamn, så vi fick byta tåg i Hässleholm och fortsätta med ett annat. Men det löste sig tillslut! När vi kom till Växjö stod mamma och tog emot oss med öppna armar! Hemma på gårdsplanen tog pappa och Sofie emot oss och det hängde en fin ”banderoll” inne- Välkomna hem!

Tack till alla som har velat följa oss på vår resa! Nu kommer vi vara hemma och njuta av tillvaron, sedan får vi se var och när nästa resa händer.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.